Modern esküvői trendek


 
 
 
 
 
 

Modern esküvői trendek

 
Sokan döntenek amellett hogy a csicsás és túlgondolt esküvői dekorációt elhagyják. Az esküvői sátor berendezése ez alapján igen minimalista, letisztult, de így is nagyon harmónikus és szép tud lenni. Az öröm és a szépség mindig az egyszerű dolgokban rejlik és ez az esküvőkre is igaz. A rózsaszín virág halmazokat és csicsás fali dekorációkat elhagyva, máris jobban tud érvényesülni a nap igazi két sztárja, a menyasszony és a vőlegény. 
 

A következő trend, ami az esküvői sátor ponyvái alá is beosonni látszik, az a rézből készült, vagy réz színű kiegészítők használata. Akár a köszönőajándék, akár az asztali dekoráció kiegészítőjeként, a réz szín nagyon felkapott lett. Gyertya, gyertya tartó, meghívó, evőeszközök, de akár még a koszorúslányok ruháján is visszaköszönhet ez az igazán különleges színárnyalat. 
 
Az esküvői sátor már nem csak az esti buli idejére borul majd sötétbe, hiszen aki követni szeretné a legújabb trendeket, annak az esküvői tortája is szakít a világos színekkel. Ha a kedvenc színed a sötétkék, ne fogd vissza magad. De milliónyi lehetőség rejlik a sötét esküvői trend kiaknázásában is, engedd szabadjára a fantáziád és alkosd meg a legmenőbb tortát. Fekete burkolat, egyszínű virágokkal megbolondítva igazán elegáns és egyedi megoldás. 
 
Az esküvői sátor legforgalmasabb sarka lesz az, ahová felállítjuk majd a különböző ételekkel roskadásig telepakolt asztalt. Ezen lehetnek gyümölcsök, sajtok, felvágottak, chips, sajt, lényeg, hogy mindenféle étel legyen rajta, gusztusosan kitálalva. Bárki megéhezik, csak odalép és már eheti is azt, amit csak szeretne. Jól hangzik, igaz? 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com