Most következnek a negyeddöntők


 
 
 
 
 
 

Most következnek a negyeddöntők

Immáron, lassan három hete tart a 2014-es labdarúgó világbajnokság Brazília szerte, és sokak számára nagy sikereket, örömöket hoztak az eddigi események, de vannak, akiknek búcsúztatniuk kellett kedvenc válogatott csapataikat.

De mi is történt eddig és hogyan alakulnak a meccsek a továbbiakban?
A világbajnokság első összecsapását Brazília válogatottja vívta meg Horvátországgal, melynek végeredménye 3:1 lett. Aztán jött a sorban Mexikó és Kamerun harca a pontokért, majd pedig Spanyolország és Hollandia viadala következett. Az első körben, ahol még csak a pontszerzés volt a cél, a nyertes csapatok közé sorolhatóak Brazília, Mexikó, Hollandia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Olaszország és Elefántcsontpart, Svájc, Franciaország, Argentína, valamint Németország. Ezek után következett Irán és Nigéria párharca, ami 0:0 eredménnyel zárult, de ugyanez történt Brazília- Mexikó, Japán- Görögország, Costa Rica- Anglia, és Ecuador- Franciaország esetében is. Az orosz és dél-koreai meccs eredménye 1:1 lett, és ugyanígy végződött az oroszok összecsapása Algéria válogatottjával szemben. Németország- Ghána, valamint USA- Portugália mérkőzések 2:2-vel zárultak.

A nyolcad döntőben, ahol már a bennmaradás volt a tét, Brazília Chilével, majd Kolumbiával mérkőzött meg és mindkétszer 2:1-re győzedelmeskedett. Kolumbia elsőként Uruguay- jal lépett pályára, és 2:0 lett a végeredmény, így először az Uruguay- i csapattól, majd pedig a brazil győzelmet követően, Kolumbiától is búcsúzni kell. A hollandok a mexikói játékosokkal csaptak össze és 2:1-re megverték őket, aztán pedig Costa Rica lett az ellenfelük, akik bár legyőzték Görögország válogatottját, de Hollandia ellen nem volt szerencséjük. Franciaország Nigériával szemben győzedelmeskedett, de a német csapat jobbnak bizonyult néhány nappal később. De Németország válogatottja nem csak a szomszédos ország, hanem Algéria játékosai ellen is jobbnak mutatkoztak. És bár meglepetésként érte a nézőket a belga csapat győzelme az USA játékosaival szemben, később az argentin válogatott egyértelmű győzelmet arattak felettük.

Ezek után izgatottan várhatjuk a negyed döntők összecsapásait, amiken Hollandia ellen Argentína válogatottja, valamint Németország játékosai Brazília csapata ellen lép majd pályára.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com