Őszi programok védelem alatt


 
 
 
 
 
 

Őszi programok védelem alatt

Az év legaktívabb része a tavasz és az ősz a szabad ég alatti programok tekintetében, melyek esetén érdemes gondoskodni védelemről, hogy az időjárás változásai ne tudják elvenni a résztvevők, valamint a szervezők jókedvét.

Ezekben az évszakokban nem túl szélsőséges az időjárás, reggel, ha kinézünk az ablakon, könnyen ki tudjuk számítani, hogy milyen idő is lesz egész nap. Nem kell hőgutától tartani és vizes palackokkal a hónunk alatt rohangálni, hogy pótolni tudjuk a vízveszteséget és több réteg ruháról sem kell gondoskodnunk. Éppen ezért közkedveltek a kültéri hétvégi programok, amik kellemes kikapcsolódásul szolgálnak mindenki számára, kortól és nemtől függetlenül.

Amire viszont a szervezőknek érdemes odafigyelni, az az esetlegesen szükséges védelem a résztvevők számára, ami kis sátor, parti sátor vagy a mérete alapján egy esküvői sátor formájában valósulhat meg. A kis sátor bérlés kisebb standok esetében megfelelő megoldás, ami előtt mindig csak néhány ember áll meg és érdeklődik a látottak iránt, viszont ha fesztiválról, nagyobb találkozóról van szó, akkor érdemes egy nagyméretekkel rendelkező, sok ember számára fedelet nyújtó parti sátrat vagy esküvői sátrat bérelni. Ezek alatt meg lehet tartani egy főzőfesztivált, ahol nyugodtan leülhetnek a résztvevők és elfogyaszthatják az elkészült ételeket. Vagy, ha zenei rendezvényről van szó, egy parti sátor kellő méretekkel rendelkezik, hogy a koncertek hallgatói az eső elől bemenekülhessenek alá és tovább élvezhessék a fesztivált.

Bármelyik sátor bérlése mellett is döntenek az adott rendezvény és találkozó szervezői, mindegyik felállítása egyszerű, és ha minden szükséges előírást betartanak a felállítás közben, erős szél és égszakadás esetében is biztos és biztonságos védelmet nyújt a kiválasztott sátor.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com