Öt szuper parti sátor kiegészítő, amit érdemes beszerezned ? 2. rész


 
 
 
 
 
 

Sátrak és designok

 

Vannak olyan alap sátor kiegészítők, amikre érdemes gondolnod, ha kültéri eseményt, rendezvényt szervezel. Sorozatunk első részében a rendezvény sátor ablakok és oldalfalak fontosságáról írtunk és hogy hogyan tudják még komfortosabbá tenni ezek a lényeges kiegészítők a kültérre szervezett programokat. 

Igaz, hogy nem minden típusú rendezvénynél van szükség külön táncparkett kialakítására, de ha olyan eseményt szervezel, ahol várhatóan táncra is sor kerül, akkor mindenképpen gondolj rá. A rendezvény sátor alja alapból a helyszín talaja, ami nem feltétlenül jó tánc esetén. Fontos, hogy gondoljunk erre is, hiszen rossz élményként rögzülhet, ha a táncolók, vagy táncolni vágyók cipője csupa sár, vagy fű lesz a buli végére. 

A szeszélyes időjárást nem győzzük hangsúlyozni, egy kültéri rendezvénynél kb. minden eshetőségre fel kell készülnie a szervezőknek. Ezért érdemes előre gondolni rá, hogy a rendezvény sátor kiegészítői között legyen légkondícionáló, vagy fűtő rendszer. Ez garantálja, hogy a sátor belsejében mindig kellemes hőmérsékletű legyen a levegő.  

Ha esti vagy éjszakai rendezvényünk lesz, a világítás, megvilágítás is kulcsfontosságú elem egy rendezvény sátor esetében. Hangulatos, elegáns, sejtelmes?  Számos gyönyörű világítási lehetőség közül választhatunk, hogy a megfelelő fényekkel még jobban emeljük az est fényét.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com