Szolgáltatások
 
gyerekprogramokRendezvény Kellék Kft.


 
 
 
 
 
 

Tisztelt Látogató!

Örömmel üdvözlünk minden régi és új Ügyfelet, Olvasót és Érdeklődőt!

légvárCégünk 16 éve jött létre és működik a különféle rendezvények, programok és összejövetelek világában. Kezdetben csak légvárak bérlésével és értékesítésével foglalkoztunk, de a vásárlói igényektől függően, lehetőség volt az eszközök bérlésére is.

Ahogy teltek az évek, változott a piac, az ügyfelek igényei és mi is így bővítettük profilunkat, termékkörünket és kínálatunkat. Ezzel együtt változott látásmódunk, bővítettük szaktudásunkat és sok éves tapasztalattal bíró szakembereink körét. Mindemellett új célokat is tűztünk ki magunk elé. Azóta üzletágakra bontva működik vállalatunk, így érve el tevékenységünk végzését jellemző legnagyobb hatékonyságot, és váltak igazán elégedetté és visszatérő ügyfelekké megbízóink.

sátor bérlésMára már nem csak légvárak gyártása és forgalmazása, hanem különféle méretű, formájú és alakú rendezvénysátrak bérlése is fő profilunkhoz tartozik. A sátrakat igény szerint kiegészítő eszközökkel felszereljük és dekoráljuk. Rendezvénytől függően, többek között bérbe adunk felfújható játékokat, sport és extrém játékokat, valamint rendelkezünk ovis és sulis csomagokkal is.

Ha nem iskolai rendezvényre vagy gyerek zsúrra megszervezésére készül az ügyfél, hanem esküvő, zenei fesztivál, munkahelyi tréning vagy csapatépítő program az aktuális rendezvény, akkor segítünk kiválasztani a megfelelő sátrat, vállaljuk annak felállítása és díszítése után a fény és hangtechnika kiépítését és helység bebútorozását.

Szükség szerint biztosítani tudunk kiegészítő programokat, mint például gasztro show, koktélbemutató és főzőverseny megrendezése, de választhat még az interaktív rodeoball, mászófal és kalandpark, valamint bűvész show közül is. Fontos számunkra az innováció, a piac változásainak való megfelelés. Ügyfélközpontú látásmódunknak köszönhetően, célunk a megrendelők elégedettsége, és a velük való partneri viszony kiépítése.

Szeretnénk olyan teljes körű szolgáltatást nyújtani minden megrendelő számára, ami elképzeléseiknek és elvárásaiknak megfelel, hogy pont olyan élményben legyen részük, amire vágytak.
 

Címkék: Rendezvény Kellék Kft, felfújható játékokSzolgáltatásaink közül: Rendezvény Kellék Kft. 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com