Rendezvény sátrak helyes tárolása


 
 
 
 
 
 

Rendezvény sátrak helyes tárolása
 

Beköszöntött az ősz és a hideg idő közeledtével a szabadtéri rendezvények szezonja is többé-kevésbé lezárult. Mielőtt elcsomagolnánk a nyári eseményeinken használt rendezvény sátor kellékeit jó, ha a következő lépéseket átvesszük. 

A helyes tárolás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény sátor a következő szezont is jó állapotban tudja majd megkezdeni. Tehát az alábbi tennivalókat végezzük el, mielőtt kikerül a rendezvény sátor a raktárba. 

Győződjünk meg arról, hogy a sátor mindenütt tiszta és száraz. Ez megakadályozza, hogy a sátor bepenészedjen. Valamint ha tisztán tesszük el, a rendezvény sátor következő szezonban való használata előtt időt spórolhatunk majd, hiszen nem kell a takarítással bajlódnunk. Érdemes a szakadásokat és lyukakat befoltoznunk. Ezzel szintén időt spórolhatunk majd a következő tavasszal, illetve megakadályozhatjuk, hogy tovább szakadjon vagy rongálódjon az anyag. Ügyeljünk a sátor szép összehajtogatására, így kevésbé fog gyűrődni és ráncosodni az anyaga. A sátrat tegyük zacskóba, vagy fedjük le valamivel, hogy a tárolás során ne kerüljön rá semmilyen szennyeződés és por.

Ügyeljünk a sátor stabil tárolási hőmérsékletére. A sátrak, különösen a vinyl sátrak hűvös környezetben tartása biztosíthatja a sátrak hosszú élettartamát.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com