Szolgáltatások
 
gyerekprogramokRendezvénysátrak tisztítása


 
 
 
 
 
 

Rendezvénysátrak tisztítása

 Aki valaha is bérelt, vagy használt már valamilyen rendezvénysátrat, annak biztosan nem ismeretlen az adott esemény utáni kép. Bár a rendezvény sátor masszív anyagú és stabil szerkezetű, azért ne gondoljuk, hogy sérthetetlen és hogy nem koszolódik. Pláne, ha az esemény, vagy rendezvény ideje alatt néhányszor eleredt egy-egy futó nyári zápor. 

A rendezvénysátor tisztán és teljesen sértetlenül kerül a helyszínre. Rendezvény sátor bérbeadással foglalkozó cégünk erre nagy hangsúlyt fektet. És elvárható, hogy a rendezvénysátor szintén sértetlenül és lehetőleg tisztán kerüljön vissza a tulajdonosához. 

A rendezvény sátor tisztításának számos módja van. A leggyakoribb módszer, hogy a sátrat egy nagyjából egyenes terepen kiterítik, majd felmosó, vagy kefe segítségével letisztítják. Használhatunk a makacs szennyeződésekhez kifejezetten a sátrak megtisztításához való eszközöket és tisztítószereket (például PVC tisztítószert), de sok esetben a sima víz, esetleg szappan és víz kombinációja is elegendő ahhoz, hogy a rendezvénysátor megszabaduljon a portól és piszoktól. 

Viszont a savas tisztítószereket, mint például a háztartási fertőtlenítőt érdemes elkerülni, mert ezek károsíthatják a PVC anyagokat. Az összecsukás és tárolás előtt pedig ellenőrizzük, hogy a sátor teljesen száraz-e.

 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com