Sátor extrém terepre


 
 
 
 
 
 

Sátor extrém terepre


Ebben a blogban, érdekességképpen, a nálunk található sátraktól eltérő darabokról lesz szó, melyek speciális tulajdonságokkal rendelkeznek.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy a hegymászók, mikor több ezer méter magasan töltik az éjszakát, vagy akár több napot, milyen sátrat használnak. Az biztos, hogy nem az egy mozdulattal szétnyitható, pontosabban magától szétnyíló sátor kategóriában kell keresgélnünk. Igaz, ezeknek a sátraknak nagyon is megvan a létjogosultsága, hiszen egy meleg nyári éjszakán tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak. De milyen tulajdonságokkal rendelkeznek az igazi extrém körülményekre szabott sátrak?

A kb. másfél millió forintnak megfelelő euróért kapható Mavericks sátor biztosan minden igényt kielégít. Ezt a sátrat ugyanis igazi extrém expedíciókhoz fejlesztették ki. 13 négyzetméteres belső alapterületével és 2 méteres belmagasságával akár 10 embernek is menedéket tud nyújtani, a viszontagságos időkben. A leírás szerint a szuperbiztonságos sátor még a 180 km/órás szélben is biztonságosan áll. További különlegessége, hogy 1 ember is fel tudja állítani nagyon rövid idő alatt egy pumpa segítségével. Ez nagyon fontos szempont, ha arra gondolunk, hogy fent a hegyek között perceken is múlhatnak emberéletek. A sátornak nincsenek merev elemei, amik el tudnának törni, ezzel is minimalizált a sátor károsodásának veszélye. A speciális kialakítás egyszerre véd a hótól, széltől és homoktól.

Felmerül a kérdés, hogy kik vesznek ilyen sátrat. Ennyi pénzért valóban csak azoknak éri meg megvenni, akik tényleg extrém körülmények között ki tudják használni az előnyeit.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com