Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (I. rész)


 
 
 
 
 
 

Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (I. rész)

 

A sörsátor

A sörsátor leginkább azért számít külön kategóriának, mert bár sátor anyagból készül és árnyékot ad, nem lehet egyetlen valódi sátor kategóriába sem besorolni. Legfőbb előnye az, hogy olcsó. Bár tény, hogy egy-egy kertvégi bulihoz, vagy rövid horgászathoz kifejezetten hasznos lehet napvédelemnek, vagy kisebb eső ellen, de komolyabb természeti erőkkel szemben hatástalan, ilyenkor érdemes gyorsan elmenekíteni.

  Ami miatt ez a sátor fajta nem képes ellenállni a szélnek, az az, hogy általában gyenge, olcsó, műanyag csomópontokkal szerelik, de tudomásul kell venni, hogy csak arra való, amire szánták és ennek megfelelően kell használni.

Árnyékolóként, vagy esővédelemnek hasznos kis kiegészítő lehet, de vigyázzunk, mert még, ha rendesen ki is pányváztuk, erősebb szélnek nem áll ellen. Sőt, ha az oldalfalak is fel vannak szerelve a sörsátorra, akkor a gyengébb széltől is feldőlhetnek, hiszen az oldalfalak vitorlaként viselkednek.

Összefoglalva, a sörsátor olcsó, viszont nem használható minden szükséges esetben. Annak, aki ezzel tisztában van, és arra használja, amire tervezték, hosszú ideig segíthet egy-egy kerti parti alkalmával, hiszen a felülről érkező elemek ellen nyújt védelmet és a jó társaság mellett ennél több nem is kell egy kellemes estéhez!
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com