Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (II. rész)


 
 
 
 
 
 

Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (II. rész)

 

A baldachin sátor

Erről a szóról a legtöbben a gyönyörű, hatalmas barokk ágyak körül hullázó finom, függönyszerű anyagra gondolnak. Természetesen van némi köze egymáshoz a kettőnek, de a sátrak világában ez egy egyszerű, minimál stílusú kifeszített ponyvát jelent, mely helyesen felállítva védelmet nyújt a széltől és az esőtől.

Én nem is olyan régen, még csak ponyvaként ismertem a baldachin sátrakat, amikkel erdőjáró berkekben gyakran találkozik az ember, hiszen könnyű és rendkívül praktikus megoldást jelentenek.

 A baldachin sátor ponyváját általában ferde síkok mentén épületekhez, fákhoz és egyéb tereptárgyakhoz rögzítik. Fontos, hogy felállításánál ügyeljünk a ferde síkok irányára, hogy a szél az alacsonyabb oldalon lépjen be, ellenkező esetben alá kaphat és eltépheti a sátrunkat.

 Helyesen felállítva viszont rendkívül jó árnyékoló és esővédő eszközt kaphatunk. Arról nem is beszélve, hogy ma már lehet kifejezetten elegáns, gyönyörű baldachin sátor ponyvákat kapni, mely tökéletes megoldás lehet egy rendezvényre, vagy akár esküvőkre is.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com