Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (IV. rész)


 
 
 
 
 
 

Sátortípusok, kicsiktől a nagyokig (IV. rész)

A parti sátor (I. rész)

 Teljesen érthető, hogy a kereslet-kínálat törvénye szerint, ez az a kategória, ahol a kereslet óriási, az igények pedig rendkívül változatosak, mind méret, mind forma és kialakítás szerint, a választék is igyekszik ezt követni.

Az általában 10-100 négyzetméter alapterületű parti sátrak leggyakrabban négyzet, vagy téglalap formájúak, de a hatszögletű pagodaforma sem ritka. Minden esetben rendelkeznek oldalfalakkal, melyek segítségével teljesen zárt tér is kialakítható, de ezek általában eltávolíthatóak, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjanak az igényekhez.

 Az igazán nagy különbség az eddig bemutatott sátor típusokkal szemben a szerkezetben keresendő.
 Az olcsóbb, egyszerűbb kivitelű parti sátrak vékony acélcsövekből állnak, melyek szintén acélból kialakított csomópontokban találkoznak, ahol acél stiftek rögzítik őket. Ennek nagy hátránya, hogy a csomópontok nehezen viselik a csavaró erőhatásokat, így a nagyobb szélben akár el is törhetnek.
 Természetesen ez hegeszthető, javítható, de a hegesztés következtében gyakran megindul a korrózió és így a sátor élettartama általában nem túl hosszú.
 Otthoni, szélvédett helyen való használathoz viszont kiváló és sokkal jobb választás, mint egy olcsó sörsátor.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com