Sátrak és designok


 
 
 
 
 
 

Sátrak és designok

 

 Az egyik előző bejegyzésünkben azzal foglalkoztunk, hogy milyen sokat számíthat egy-egy ügyes dizájn a sátor ponyvák hangulatát illetően. Illetve, hogy egy ügyes kis megoldással, milyen eszméletlen jó hangulatot tudunk vinni a sátras rendezvényünkbe.

Ma, ezt a gondolatot folytatva, szeretnék néhány olyan ötletet megosztani Veletek, mely a sátrak berendezését mutatja meg és azt, hogy egy jól megválasztott berendezéssel milyen eszméletlen jó bulit hozhatunk össze.

  Nem véletlen, hogy ma már világszerte egyre több cég foglalkozik kifejezetten a sátrak berendezésével, de nem is húzom tovább a szót, itt vannak a képek.:

Először is, érdemes kiválasztanunk egy témát és ahhoz igazítani mindent. Nem is kell feltétlenül túlzásba vinni a díszítést, csak az összképre koncentráljunk. A sátor egyik lehatásosabb eleme a világítás és a fények játéka lehet.

A sátor fényei és a megfelelő színösszeállítása, már sokszor magában is elég lehet arra, hogyelérjük a kívánt hatást
 Egyre gyakoribb, hogy beltéri elemeket használnak fel sátras rendevényeken, ami otthonos, kellemes hangulatot eredményez, de vigyázzunk, nehogy az időjárás kibabráljonvelünk!

Pár szőnyeg, drapéria, illetve párna és máris Indiában vagyunk!
Egyszerű, mégis elérték, hogy személyesen is ott szeretnénk lenni.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com