Sátrak szerepe a sporteseményeken


 
 
 
 
 
 

Sátrak szerepe a sporteseményeken

 
Magyarországon is számos, tömegeket megmozgató eseményt szerveznek, évente több tucatnyit. A legnépszerűbbek az elmúlt évek tapasztalatai alapján a futó rendezvények, amelyeket jellemzően Budapesten tartanak, de van egy két közkedvelt vidéki helyszín is. A futóversenyekre számos országból, a világ minden tájáról, több száz nevező érkezik, tehát nem csak magyar állampolgárok vesznek részt rajta. 
 
Egy ilyen esemény lebonyolítása komplex feladat és a szervezőknek fontos számításba venniük azt is, hogy hová, milyen és mekkora sport rendezvény sátor kerüljön. Sport rendezvény sátor szükséges például a nevezés és regisztrációnál, ahol regisztrálják a résztvevőket és átadják a rajtcsomagot. Itt a sátor javarészt a regisztrációt bonyolító személyzetet védi.
 
Továbbá több sport rendezvény sátor is kell végig a kijelölt futó útvonal mentén, ezeket nevezzük frissítő pontoknak. Ide kisebb sátrak is elegendőek, ami a kihelyezett ételeket, italokat és önkénteseket védi a naptól és esőtől. Valamint sport rendezvény sátor kell biztosítani a ruhatárhoz, illetve ahol a futók át tudnak öltözni, ott tudják hagyni értékeiket, ki tudják pihenni magukat, ahol a rokonok bevárhatják a még versenyben lévő családtagjukat. Látható tehát, hogy egy sport rendezvény sátor szinte észrevétlenül épül be és egészíti ki bármelyik sporteseményt, hiánya mégis hamar feltűnne a több ezer résztvevőnek.  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com