Sátrazás kicsit másként


 
 
 
 
 
 

Sátrazás kicsit másként

A nyár kezdete egyet jelent a kemping szezon kezdetével. Azonban sokan tartanak a sátorral való nyaralástól, vegyük csak sorba, vajon mitől is félhetnek. 

Először is az időjárási viszontagságok okozhatnak ilyenkor bosszúságot, hiszen egy beázott, vizes sátorban nem túl kellemes felébredni. Ezenkívül sokan a földön mászó bogaraktól, rovaroktól undorodnak, attól félve, hogy éjszaka biztosan rájuk másznak majd. Sokszor hallani azt a kifogást, hogy a kemény földön kényelmetlen, nem igazán pihentető az alvás. 
 
Többen attól is félnek, hogy bárki bemehet az ideiglenes alvóhelyükre, egy sátrat ugyanis elég nehéz biztonságosan bezárni. Számukra van egy jó hírünk, mégpedig egy csodás találmány, a lebegő sátor. Ezt a nevet szó szerint kell értelmezni, mert valóban a föld fölött lebeg, leginkább egy függőágyhoz lehet hasonlítani. Teljesen biztonságos, nem kell attól tartani, hogy az éjszaka közepén leszakad alattunk, a felfüggesztéséhez csupán három fix pontot kell találni a fák törzsein. A sátor alkalmi hálószobája vízhatlan és vízlepergető anyagból készül, az alja pedig elég magason van ahhoz, hogy elkerüljük a csurom vizes ébredést. 
 
Mivel nem a talajon használjuk, így az avarban lévő élővilágot sem kell a párnánkon megcsodálnunk, ez különösen a pók és egyéb bogár fóbiásoknak nagy előny. A „függő sátorba” egy hordozható kötéllétra segítségével tudunk feljutni, amit éjszaka felhúzhatunk, így a kellemetlen vendégeket is elkerülhetjük. Ezt a szuper innovációt Alex Shirley-Smith angol építésznek köszönthetjük. 
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com