Szolgáltatások
 
gyerekprogramokSzabadtéri felfújható játékok felnőtteknek


 
 
 
 
 
 

Szabadtéri felfújható játékok felnőtteknek

 
Bizony nem csak a gyerekek, a felnőttek is örömüket lelhetik a különböző felfújható játékokban. No, nem kell mindjárt rosszra gondolni. Lassan eljön az ideje, hogy a hosszú forró nyári napokra a kertben, szabadban töltött időt is feldobjuk valamivel. 
 
Erre szuper jók lehetnek a felfújható játékok, amik már bérelhetők is, ha csak mondjuk egy Balatoni hosszú hétvégére szeretnénk meglepni velük a hozzánk érkező vendégeket, ismerősöket. 
 
A felfújható játékok közül a férfiak körében az egyik legnépszerűbb az élőcsocsó. De az élőcsocsó mellett még jó pár különleges felfújható játékot találhatunk, amely szórakoztató és remek elfoglaltságot nyújthat bárki számára. Egyediségükkel valóban izgalmat csempészhet legyen szó akár szülinapi buliról, csapatépítő eseményről, vagy baráti összejövetelről. 
 
Ha pedig úgy tervezzük, hogy gyerekekkel együtt mulatunk, gondoljunk rájuk is. Vagy béreljünk olyan felfújható játékot, ami felnőtteknek és gyerekek számára is egyaránt biztonságos, vagy legyen külön-külön a korosztályoknak egy-egy játék, a kicsiknek például egy ugrálóvár. Ne feledkezzünk meg róla, hogy mindig legyen legalább egy felnőtt, aki felügyeli a kicsiket és figyel arra is, hogy rendeltetésszerűen használják az ugrálóvár, illetve minden bérelt felfújható játékokat. 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com