Szél biztos kerti bútorok


 
 
 
 
 
 

Szél biztos kerti bútorok

A látszat néha csal, ami ebben az esetben igaz is. Egy olasz terveződuó igyekezett megoldani a szabadtéri kerti partik örök problémáját, vagyis, hogy az időjárás viszontagságainak ki vannak téve a résztvevők. Hiszen a feltámadó szél sok esetben belerondít az összképbe és viszi magával a kerti bútorokat, az evőeszközöket és minden mást is, amit fel tud kapni. Ilyenkor nagy a riadalom, és mindenkinek csak a reflexe gyorsaságán múlik, hogy mi landol az ölekben vagy a földön.

Marco Marotto és Paola Oliva alkotta meg a szélálló kerti bútorokat, amik első látásra teljesen szokványos műanyag asztalnak és hozzá tartozó székeknek tűnnek. De ha jobban megnézi az ember, láthatja, hogy minden evőeszköznek, és pohárnak bemélyesztett helye van az asztalon, így nem kell állandóan fogni őket, nehogy kiboruljon az italunk. A bútor mellé saját étkészlet is tartozik, és a kényelem fokozásának érdekében, külön zsebecskék lettek kialakítva az asztal sarkainál és a székeknél is. Ezekbe a zsebekbe elhelyezhető például egy mobiltelefon, zsebkenő vagy kulcscsomó, így ezek a tárgyak, kellékek nincsenek útban, vagy kéz alatt étkezés közben és a helyet sem foglalják. Ennek köszönhetően, minden könnyedén elfér az asztal felületén, ami egyébként gyorsan és könnyedén tisztítható átlagos mosószer segítségével, így a folyton koszosodó, pecsétes terítők miatt sem kell tovább aggódni.

Ha valaki szeretne változtatni a kerti partik hangulatán és nyugodtabban töltené el azt a pár órát, keresse a tervezőpáros találmányát és élvezze az általa nyújtotta előnyöket.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com