Talán újra forgatják a Játék határon nélkül-t?


 
 
 
 
 
 

Talán újra forgatják a Játék határon nélkül-t?

Új hír látott napvilágot, miszerint az MTVA-nak köszönhetően valószínű, hogy újra elkezdik forgatni a 90-es évek egyik nagy kedvencét, a Játok határok nélkül című show-műsort.

Családok szurkolták végig a vasárnap estétket a magyar csapatokat nézve, akik előtt számos ügyességi és gyorsasági feladat teljesítése állt, melyekhez jó csapatmunka, gyorsaság, erő és kitartás kellett. Hazánk csapatai hétről hétre, évről évre egyre ügyesebbek lettek és az eredmények éves összesítésénél, háromszor is a dobogó legmagasabb fokára állhattak. A játék 1965-ben indult, akkor még csak négy ország részvételével, később pedig ez a szám húszra gyarapodott. Magyarország legelőször 1993-ban vehetett részt a játéksorozatban, és a részvételünk hat éven át tartott. A játék közkedvelt, magyar műsorvezetői Geszler Dorottya, Borbás Mária és Gundel Takács Gábor voltak, akik tehetségének köszönhetően a televíziónézők is minden vasárnap este átélhették a játék izgalmait.

Sajnos viszont 1999. eljövetelével, több országgal együtt, pénzügyi problémákkal küszködve kiszállt országunk a műsorból, hiszen folyamatosan, egyre nagyobb súlyt rótt hazánkra a felkészülés és a részvétel költségei. Viszont pár év elteltével újabb próbálkozásokat tettek nyolc ország részvételével a show-műsor folytatásához, de ebben az esetben is gátat szabtak a felmerülő pénzügyi problémák. 2009-ben pedig magyarokkal az élen, petíciót indítottak el a játék folytatása érdekében, sajnos akkor is sikertelenül.

Talán az idei év hozza meg a várt sikereket, jelenleg az MTVA hallgat az újonnan történő forgatásokról, de hamarosan várható a műsor folytatásáról szóló nagy bejelentés.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com