Szolgáltatások
 
gyerekprogramok
 
 
 
 
 
 

Téli esküvő meghittsége és csillogása az esküvői sátorban


Minden esküvő más és más. Mindegy, hogy egy híresség vagy egy életét feltűnések nélkül élő férfi kérte meg kedvese kezét, biztosan nem találkozunk két ugyanolyan esküvővel, ugyanolyan násznéppel. Hiszen minden ember és minden pár más, eltér a többitől, így különféle képpen szeretnék ünnepelni a „Nagy napot”. Van, aki egy elegáns környezetben, több száz fős vendégsereglet előtt szeretnék kimondani az „Igen”-t, van, aki visszafogottabb, családiasabb légkörben ünnepelné boldogságát. Mindenkinek más színek, ruhák és díszítőelemek tetszenek és különbséget jelent a vallási hovatartozás, a szertartások változatossága. De van egy dolog, ami minden jegyespár esetében megegyezik, és ez az esküvő megszervezésének nehézsége, és mindezzel együtt járó izgalom.


Mi éppen ebben szeretnénk Ügyfeleink segítségére lenni és olyan ötletekkel szolgálni, melyek megoldják a felmerülő nehézségeket. Elsőként fontos megválasztani a helyszínt. Manapság igen divatossá váltak szabadtéri esküvők, melyekhez létfontosságú az esküvői sátor kiválasztása, mely hangulatos és meghitt helyszínné válik az esküvő napjára, védelmet nyújt az időjárás lehetséges viszontagságaitól és biztosítja a hajnalig tartó mulatás zavartalanságát is. Ha megtörtént a tökéletes esküvői sátor megválasztása, érdemes elgondolkodni annak berendezésén, az asztalok számán, azok mi módon, milyen alakzatban helyezkedjenek el, és persze a díszítésen is. Mi segíthetünk a bútordarabok megválasztásában és elrendezésében, hang és fénytechnika kiépítésében, pódium felállításában, amin az asztalnál az ünnepelt pár és a legközelebbi hozzátartozóik foglalnak majd helyet.


Téli esküvő esetében is a díszítést tekintve, ha a párnak már van valamilyen ötlete, kedvelt témája, ami köré lehet építeni a többi elemet, mi szívesen segítünk annak megvalósításában. Ha viszont ilyen ötlettel, kívánsággal nem rendelkeznek, tapasztalt kollégáink ilyen esetben is a segítségükre lehetnek. Elsőként szükség van egy olyan központ elemre, amit alapul véve, beépítve a díszítésbe, egyedivé varázsolja az esküvőt. Például a téli időszak fókuszában a világítás, az apró égők látványa van, mely különlegessé tesz egy hétköznapi, átlagos környezetet is. A fény, mint központi téma által gyönyörű dolgokat lehet létrehozni, igen álomszerű helyszínt tudunk varázsolni. Karácsony közeledtével pedig még meghittebbé tehető a „Nagy nap”, ha dekoráláskor segítségül hívjuk a jég és a hó csillogását, a karácsonyi díszek különleges látványát. De bármilyen díszítőelemek mellett is döntenek, biztos, hogy egy különleges nap vár a jegyesekre és a násznépre egyaránt. Mi ebben szeretnénk segédkezni és minél nagyobb terhet levenni az ünnepelt pár válláról.
 

Címkék: esküvői sátor bérlés
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com