Városligetben új játék született


 
 
 
 
 
 

Városligetben új játék született

Nem rég esett szó a különféle szabaduló szobák világáról, azok felépítéséről, témáiról és persze az általuk átélhető élményekről is. Most itt egy újabb izgalmas játék, ami túlmutat a szabaduló szobák világán és magával ragadja a résztvevőket. Neve: Rejtélyes Túra.

Ez a játék Esztergomban indult Rejtélyek városa elnevezéssel, és nem rég érkezett Budapestre, a sokak által igen jól ismert Városligetbe. A játék lényege, hogy Poirot bőrébe bújva, nyomozni kell a közismert helyszínen és annak minden zegzugában.
Ki tudja, hogy hány alak látható a Szépművészeti Múzeum homlokzatán, illetve kik is ők valójában? Ki fedezte már fel a Széchenyi Fürdőnél a sellő gyerekeket? Igen sok ehhez hasonló kérdés merül fel a játék során, melyekre nem feltétlen tudjuk a válaszokat attól függetlenül, hogy már számtalanszor jártunk a helyszínen.

Ennek a kitűnő szórakozásnak az időtartama 2-3 óra szokott lenni és 4-6 fős csapatoknak ajánlott a részvétel, így sikerrel megfejthetik a végső rejtélyt is és mégse unatkozik közben senki. És, hogy mi is a nagy rejtély, ami megfejtéséről szól a játék? A cél, hogy kiderüljön, vajon ki is az a híres magyar ember, aki hazánkban született, Németországot bejárta és végül Amerikában kötött ki? Ma pedig az ő egykori házában éli, színészekhez méltó izgalmas és pörgős életét Johnny Depp. De a játék folyamán, számos fejtörő és ügyességi feladat által nem csak ennek a híres magyarnak a nevét kell kitalálni, hanem még oly sok információt is ki kell deríteni, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

A rejtélyes játék a Café Karából indul, ami az Andrássy úton található. Itt a csapatok megkapják az úgy nevezett itinert, vagyis a rejtélyes leírást, valamint különféle feladatlapokat is, melyek nehezítik a kalandot. Mindent figyelmesen át kell olvasni és tanulmányozni, nem szabad kapkodni, mert lehet, hogy egy csapat azt hiszi egy kérdés megválaszolásakor, hogy már végeztek is és jöhet a következő feladvány, de csak később derül ki, hogy tévedtek. Mindemellett a játékot nehezíti az itinert furfangos és érdekes megfogalmazása és nyelvezete is, mely útmutatásait érdemes lépésről lépésre követni.

Ez egy izgalmas időtöltés akár barátokkal, akár családi körben. Ami biztos, hogy kiragadva a résztvevőket a valóságból, a fantáziájuk néhány órára szárnyalni fog a képzelet világában.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com