Partnertalálkozó kicsit másképp


 
 
 
 
 
 

Végre valami új a partnertalálkozókra

Minden évben vannak olyan rendezvények, céges vagy partnertalálkozók, amik célja a kapcsolattartás, bizalmi viszony kialakítása a jobb együttműködés érdekében. Ezeken a rendezvényeken ajánlott és sokszor kötelező is a megjelenés úgy a vállalatok vezetői, mint az alkalmazottai részére, ami által gyakran kedvetlenek és feszengnek a résztvevők. Éppen ezért igazi kihívást jelent a program szervezői számára olyan hangulatot és légkört teremteni, hogy mindenki jól érezze magát, önfeledten tudjon beszélgetni, ismerkedni, személyes kapcsolatokat kialakítani és ápolni. Ilyenkor jól jön néhány programlehetőség, ami oldja a hangulatot, és közelebb hozza egymáshoz az embereket. És persze a finom ételek sem maradhatnak el.

Vállalatunk sok éve ilyen és ehhez hasonló rendezvények megszervezésében segédkezik, szolgál programokkal és kellékekkel egyaránt, így profilunk részévé vált a catering vendéglátás is. Széles kínálatunkból íme néhány lehetőség, amikből kedvükre válogathatnak a szervezők.

Kedvcsinálóként a találkozót indítani lehet egy látványos és interaktív Gasztro Show-val, miáltal egy mesterszakás segítségével három egészséges nemzeti étel elkészítésébe nyerhetnek bepillantást a vendégek. Később pedig végig lehet kóstolni az elkészült finomságokat is, valamint ehhez kapcsolódóan, részt vehetnek egy koktél bemutatón is, amin egészséges, gyümölcsből és zöldségekből készült italok készítését sajátíthatják el a vendégek. Emellett megnézhetik a vendégek hogyan kell egy- egy gyümölcsből vagy zöldségből szobrot készíteni és ha elég jó kézügyességük van, meg is tanulhatnak néhány mesterfogást is.

Ha megjött a vendégek kedve a főzéshez és teng bennük a versenyszellem, csapatokat alakíthatnak és kezdődhet a főzőverseny. Vállalatunk biztosít minden konyhakész alapanyagot és konyhai eszközt, bográcsot és tűzifát, a részvevőknek csak vállalkozó kedvűeknek kell lenniük és találni a csapatukba valakit, aki konyít valamit a főzéshez. Az elkészült ételeket pedig szakavatott zsűri szemlézi és ízleli, majd pedig jön az eredményhirdetés.

Ilyen programsorozat mellett, biztosított a jó hangulat, a nevetés és hogy mindenki teli hassal, elégedetten távozzon a találkozó végeztével.

 

Cikkek: catering vendéglátás, rendezvények, programok
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com