Dekoráció és stílus


 
 
 
 
 
 

Dekoráció, stílus és design


Cégünk oly sok éve van már jelen a rendezvények piacán és aktívan részese a világának. Ez alatt sok mindent éltünk meg és rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amiket a minden napok folyamán hasznosítani tudunk.
 

Vállalatunk elsődleges célja, hogy az Ügyfelek teljes mértékben elégedettek legyenek munkánkkal és a jövőben, megtisztelve minket a bizalmukkal, visszatérjenek hozzánk. Ehhez viszont olyan munkatársakra, alkalmazottakra, üzlettársakra és partnerekre van szükség, akik tisztelik egymást és elismerik egymás munkáját, hatékonyan tudnak együtt dolgozni minden körülmények között. Egy jól összeszokott csapat, barátságos és vidám légkörben, akármilyen megbízást teljesíteni tud gyorsan, határidőre, a legmagasabb minőséget képviselve.
 

Éppen ezért, a dekorációk megtervezésében, valamint kivitelezésében egy olyan partnervállalat van sok éve a segítségünkre, akikkel közösen, még nagyobb sikereket tudunk elérni. Az adott rendezvény lehet vállalati vagy családi rendezvény, iskolai ünnepség, születésnapi buli, vagy akár egy esküvő, közösen tervezzük meg a program dekorációját, választjuk ki a díszítő elemeket, majd pedig valósítjuk meg az Ügyfelekkel egyeztetett terveket. A díszítésbe beletartozik a fény és hangtechnikai elemek kiépítése, bútorok és kiegészítők elrendezése, textíliák, égősorok és virágok használata. Lehetőség van terem vagy bérelt sátor kidekorálására, installációkkal és egyéb díszítőelemekkel kombinálva azt. De sokan kedvelik a különféle léggömb és virágdekorációkat is, melyek lehetnek asztaldíszek, csokrok vagy térbeni elemekként elhelyezve különleges elemei az ügyfél által meghatározott designnak. Mindemellett, igény szerint gondoskodunk a bútorok dekorálásáról is székhuzatok, terítők és még sok egyéb kiegészítő elem felhasználása segítségével. Legfőbb szempontunk a dekoráció kialakításában az, hogy összességében, és a legapróbb részletekig is passzoljon a rendezvény jellegéhez, az ünnepeltek stílusához és egyéniségéhez, valamint tükrözze a program egyediségét is. Mindezek mellett nagyon fontos a harmónia, az összhang megteremtése a díszítőelemek között, hogy el tudjuk érni a kívánt hatást.

A végeredmény pedig szemet gyönyörködtető, egyedülálló környezet, mely a rendezvény legmegfelelőbb helyszínéül szolgál majd.

 

Címkék: dekoráció, design
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com