Rendezvények helyszín lehetőségei


 
 
 
 
 
 

Rendezvények és helyszínválasztások

Cégünk sok éves működése során rengeteg ötletes és megszokott, átlagosnak mondható helyszínen dolgozott már. Mivel manapság bárhova lehet rendezvényt szervezni, ezt ki is használják a rendezvényszervezők. Legyen szó esküvőről, fesztiválról, iskolai vagy partner találkozóról, akár a szabad ég alatt vagy egy étteremben, de akár egy kastély parkját vagy egy díszes termét kibérelve is bármilyen program lebonyolítása lehetséges. Bármelyik lehetőség is szimpatikus valakinek, a szervezési munkálatok sok időt és energiát igényelnek. Éppen ezért a lehető leghamarabb fontos belefogni az előkészületekbe, legyen szó a vendégsereg létszámáról, az ételekről és italokról vagy a helyszín feldíszítéséről. Cégünk igen sok felkérést kapott már Ügyfeleitől nem csak a különféle sátrak és játékok bérlésével kapcsolatban, de a dekorációs elemek bérlésével, illetve a dekoráció kivitelezésével kapcsolatban is. Ezeknek a felkéréseknek eleget is szoktunk tenni, hiszen az Ügyfelek elégedettsége az elsődleges számunkra. Éppen ezért igen sok lehetőség áll már az Ügyfelek rendelkezésére úgy a bérlések, mint a megvalósítás terén.

Szabadtéri program esetén mindig ajánljuk különféle méretű és alakzatú bérelhető sátrainkat, hiszen akármilyen napsütéses a reggel, bármikor megváltozhat az időjárás, így szükség lehet egy B- tervre, egy menedékre az eső vagy az erős szél ellen. Mindemellett el kell dönteni, hogy milyen típusú és stílusú bútorokkal szeretnénk megtelíteni a rendezvény helyszínét, így például lehet szó sörpadokról, konferencia bútorokról, könyöklőkről, de akár világító ülőalkalmatosságokról is.

A következő tervezni való a dekoráció stílusa és kellékei. Itt lehet szó élő virágokról és zöldekről, szövetekről és textilekről, vázákról, kristály kellékekről és még sok egyéb szemet gyönyörködtető kellékről.
De első sorban mindent a rendezvény jellege és stílusa határoz meg, a többinek pedig csak a képzelet szab határt, mi pedig állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

 

Címkék: Rendezvény Kellék Kft., dekoráció
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com