Céges csapatépítés


 
 
 
 
 
 

Csapat! Kalandra fel!

Ma már Magyarországon is komoly jelentőséget tulajdonítanak a csapatépítő rendezvényeknek, azok szükségességének, hiszen egy cég piaci sikereit nagymértékben meghatározza a munkatársak hangulata és lojalitása. Az elmúlt években egyre többször tapasztaltuk, hogy a hagyományos tréning eszközök mellett egyre nagyobb igény van olyan élményekre, melyek során a munkatársak játékos „küzdelemben” mérhetik fel saját erősségeiket, felszínre hozhatják és megmutathatják a bennünk rejlő értékeket.
Egyedi tematikával összeállított csapatépítő programjaink és különleges, sok esetben egyedi gyártású játékaink segítségével megvalósítható:
• A résztvevők összekovácsolása
• A csoporton belüli jobb együttműködés kialakítása
• A csapatszellem erősítése

Egy – egy ilyen program kiváló alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők összekovácsolódjanak, lehetőség adódjon a munkatársi kapcsolatokon túl baráti kapcsolatok kialakítására is, és, hogy az együttjátszók átérezzék a csoportban levő erőt, s ez által egyéni és csoportteljesítményük fokozására törekedjenek.

A szórakoztató és interaktív felnőtt csapatépítő eszközeink segítségével a vállalati események, partner partik és dolgozói rendezvények estéin rövid idő alatt oldottabbá válhatnak a résztvevők, könnyebben tudnak aktivizálódni és kapcsolatokat kialakítani egymással, és mindezek mellett különleges élményt jelentenek a résztvevőknek.

 

TEREPJÁRÓS OFF-ROAD TÚRÁK

 
 
 terepjárós off-road túrák
TEREPJÁRÓS OFF-ROAD TÚRÁK
A résztvevőknek több típusú terepjárós programot kínálunk. Alap szolgáltatásunk az Off-Road túra meghatározott útvonalon. A túra során felváltva vezethetnek az utasok megtapasztalva a Land Rover Defender fantasztikus tereptulajdonságait különböző útviszonyokon. A terepjárós túrák nagyon jól kombinálhatóak, más csapatépítő kaland programokkal.
Létszám: 4-6 fő/ autó.

 
 

„GEOCACHING” KINCSVADÁSZAT, GPS.-ES TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRA

 
 
 GEOCACHING
„GEOCACHING” KINCSVADÁSZAT, GPS.-ES TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRA
A résztevők a kiindulási ponttól indulva több 8-10 fős csoportban teljesítenek egy előre megtervezett útvonalat. A csapatoknak tájékozódás közben „KINCSEKET” kell megkeresniük versenyszerűen, ill. közösen különböző csapatépítő szempontok alapján. A csapatok egymás között adó-vevők segítségével kommunikálnak, néha rejtjelezve. A tájékozódáshoz, kincskereséshez felhasználhatnak térképet, iránytűt, adó-vevőt, illetve GPS-t. Trénereink betanítják az eszközök helyes használatát és megtanítják a kommunikáció szabályait. A túra nagyon jól kombinálható más csapatépítő programokkal.
Időtartam: 1 nap.

 
 

SÁRKÁNY HAJÓ

 
 
 SÁRKÁNY HAJÓ
SÁRKÁNY HAJÓ
A résztvevők egy sárkánykenus túrán vesznek részt, majd azt követően egy bója pályán mérhetik össze tudásukat. Természetesen a csapatoknak alapoktatást tartunk, és a biztonság érdekében mentőmellényeket biztosítunk. A verseny során a csapatok időeredményeit regisztráljuk és a program végén eredményt hirdetünk. A túra közben kisebb ügyességi feladatokat is tartunk, igény esetén kisebb pihenőket, megállókat is beiktathatunk.
Létszám: max.20 fő.
Időtartam: 4 óra.

 
 

Sakk szimultán

 
 
 Sakk szimultán
Sakk szimultán
1 fő nemzetközi eredményekkel rendelkező versenyző, aki akár egyszerre 10-20 fővel is játszik.
A legjobb agytorna, kicsiknek és nagyoknak is.
Tökéletes kiegészítő játék.
Sakk szimultán játék és verseny.

 
 

Xbox Sátor

 
 
 Xbox SátorXbox SátorXbox SátorXbox SátorXbox SátorXbox Sátor
Xbox Sátor
-Méret: 6x3m
-Kezelő: 1 fő
-Áramigény: 220V
Xbox szerelmeseinek különlegesség a rendezvények idejére is.
Az otthoni játék légkörét varázsoljuk a játéksátorba, kényelmes fotelekkel, hangulatos sátor alatt.
Technikai leírás:
5.1-es hangfalrendszer, LCD  tv, 1 Xbox két joystickal + Kinect kamera, 2 fotel, 1 szőnyeg, 1 tv állvány.

 
 

Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóversenyek

 
 
 Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóvers
Sportvetélkedők, sportversenyek, családi váltóversenyek
Célunk egy olyan újfajta kreatív gondolkodást, hangulatteremtést biztosítani megrendelőinknek, mely egyszerre szórakoztató, interaktív és újfajta aspektusból közelíti meg a világot. Partnereink számára a játék területén elért magas fokú tudásunk és információink átadása elsődleges feladatunk.

- Felnőtt programok
- Csapatépítő programok
- Csemete csapda
- Túlélő versenyek
- Kaland játékok
- Játéksziget
- Népi játszótér
- Sorverseny
- Medencés játékok
- Biciklis pályák
- Izgő mozgó
- Fantázia Játékok
- Bizalom játékok

A weboldalon megtekintésre szánt bemutatkozó anyagunk elsősorban a figyelem felkeltésére szolgál, konkrét árakat, játékleírásokat nélkülöz.

Amennyiben érdemesnek tarja valamelyik játékunkat arra, hogy emelje rendezvénye színvonalát, s ezért bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük keressen az elérhetőségeinken.

 

 

Sportiroda

 
 
 Sportiroda
Sportiroda
Csapatok összeállítása, sorsolások, eredmények összesítése, eredmények kihirdetése.
1 fő Asszisztenst biztosítunk az irodához.

 

 

Sportbíró

 
 
 Sportbíró
Sportbíró
1fő szakképzett sportbíró, aki a meccseken bíráskodik.
(foci, kosárlabda, röplabda)

 

 

Selfness programok

 
 
 Selfness programok
Selfness programok
- Stressz-mérés
- Coaching
- Reiki
- Meditáció
- Személyi edző
- Feng-shui tanácsadó
- Pszichoszociális kockázatmérés
- Szervezeti diagnosztika

 

 

Életmód Sátor

 
 
 Életmód Sátor
Életmód Sátor

• testzsírszázalék mérés,
• vérnyomásmérés,
• helyes testtartás beállítása (tartás korrekció),
• otthon végezhető gerinctorna gyakorlatok bemutatása, megtanítása,
• légző gyakorlatok megtanítása (méregtelenítő légzés, energia légzés),
• táplálkozási tanácsadás,
• életmód tanácsadás,
• táplálék kiegészítő kóstoló (energia szeletek, alacsony kalória tartalmú édességek),
• felvilágosítás fogyókúrákról, diétákról, egészségmegőrzésről,
• fittségi célok meghatározása, ajánlott mozgásprogram a célok eléréséhez.
A szolgáltatás tartalmaz:
• 3 személyi edző szakembert,
• a szükséges eszközöket (testzsírszázalékmérő, vérnyomásmérő, torna szőnyeg, fitball, softball, székek, asztal),
• nyomtatványokat a gerinctorna gyakorlatokról, táplálkozási szabályokról, légző gyakorlatokról.

 

 

Csapatépítő tematikus programok

 
 
 Csapatépítő tematikus programokCsapatépítő tematikus programokCsapatépítő tematikus programokCsapatépítő tematikus programok
Csapatépítő tematikus programok
Római-Ave Cesar

A program kezdetén, hőn szeretett Caeasar-unk (a császári szerepkörre a Popdarálóból is jól ismert Szilit ajánljuk) légiókba sorolja a játékosokat. A Légiók első feladata, hogy megfessék saját zászlóikat, elkészítsék ruhájukat, mellvértjüket és elinduljanak meghódítani a világot…
Próbáljuk meg elnyerni császárunk szeretetét, hisz akkor szeszterciuszokkal jutalmaz bennünket, mely a legnagyobb kincs ebben az időben.
Az izgalmas program alatt a korban rendkívül közkedvelt játékokat és szokásokat sajátíthatnak el a játékosok. A csata helyszínek és feladatok közt mátrixszerűen haladnak és szesztersziuszokat gyűjtenek.
Minimális létszám: 80 fő. Az ár tartalmazza a dekorációt, korhű ruhákat, eszközöket és a személyzetet.

 

 

Go Trabi Go

 
 
 Go Trabi GoGo Trabi Go
Go Trabi Go
Flúgos futam, Extrém Trabis játékok, Retro Party
Igazi Retro program.
Érdeklődjön programról az irodánkban.

 

 

Mozi az egész világ!

 
 
 Mozi az egész világ!
Mozi az egész világ!

Mottó:
“Színház az egész világ, és
Színész benne minden férfi és nő”
A csoport egy filmforgatás kellős közepébe cseppen. A producer éppen kirúgta az egész stábot: kamera, rendezői szék, lámpák, mikrofon díszlet, jelmezek hevernek gazdátlanul szerte-széjjel.
Viszont a filmet határidőre el kell készíteni, ezért a producer felfogadja a társaságot, hogy elkészítsék
a filmet. A rendelkezésre álló eszközök segítségével el kell készíteni egy rövidfilmet. A forgatás összes feladatát a csoportnak kell elvégeznie. Tehát a Rendezőtől a világosítón át a színészekig mind-mind önálló munka vár a csapatra. Csak egy megkötés van: az általunk rendelkezésre bocsátott történetet kell megeleveníteni a filmvásznon. A nyers filmet profi vágó és szerkesztő csapat formálja igazi mozivá.
A filmet este levetítjük a csapat számára, és a DVD-re kiírt filmet minden résztvevő dedikálva, ajándékba, emlékül megkapja. Az előzetes konzultáció alkalmával a tréning résztvevőiről képeket és rövid jellemábrázolást kérünk. Ezek alapján alakítjuk ki a filmbeli karakterekre legjobban illő színészeket. Aki nem kíván a filmben szerepelni (javaslatunk, hogy a többség szerepeljen), annak a világosítói, rendező asszisztensi, hangosítói pozíciót ajánljuk.
A program minimális létszáma: 8 fő. A program tartalmazza a szükséges technikai felszerelést és stábot.

 

 

Lézerharc

 
 
 Lézerharc
Lézerharc
Legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk akár 8 éves kortól!
A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen.
A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan. Hotelek, szállodák udvarában, közvetlen környezetében, akár a belvárosban, erdőkben is szabadon játszható. Fájdalmas nyomokat nem hagy, és a környezetet sem károsítja. Védőfelszerelésre éppen ezért nincs szükség!
Ára: egyedi megkeresés alapján

 

 

Mindball

 
 
 MindballMindballMindball
Mindball
A Mindball egy 2004-ben Svédországban, egyedülálló technológia alapján kifejlesztett tudományos-szórakoztató eszköz, mely tökéletes program lehet bármilyen eseményen, konferencián, rendezvényen, akár különböző sport vagy üzleti tréningeken. Képzeljünk el tehát egy olyan eszközt, amelyben kizárólag a gondolatunk erejével irányítjuk az asztalon elhelyezkedő golyót. Ez a Mindball - egy lenyűgöző, high-tech játék, mely bárhol is van, mindig érdeklődők tömegét vonzza magához. A Mindball-ban minél ellazultabb vagyunk, annál jobban teljesítünk. Tökéletes eszköz arra, hogy megtanuljuk, hogy kontrollálhatjuk az elménk. A Mindball a jövő játéka, mely mindig minden eseményen hatalmas feltűnést és szenzációt kelt.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Mindflex

 
 
 Mindflex
Mindflex
A Mindflex egy olyan játék, mely az EEG biofeedback működésére építve, a homlokunkra és fülünkre erősített érzékelők segítségével érzékeli agyhullámaink intenzitását. Hogy működik? Amikor ellazulunk vagy erősen, összpontosítunk, más-más típusú agyhullámokat generálunk. Amint a homlokunkra helyezett Mindflex fejpántok érzékelik az agyhullámokat, jelet küldenek a konzolon belül taláható ventillátornak. Ez a ventillátor irányítja a labda lebegését. Az agyhullámok pedig a ventillátor erősségét befolyásolják. Minél erősebben koncentrálunk, annál erősebben fúj a ventillátor és annál magasabban lebeg a labdánk. Ellazítva elménket a ventillátor által generált légáramlat is gyengül, így a labda is alacsonyabban lebeg.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Star Wars Force Trainer

 
 
 Star Wars Force Trainer
Star Wars Force Trainer
Az Erő legyen Veled!

A Star Wars Force Trainer eszközt agyhullámok segítségével irányítjuk úgy, hogy a tréningtoronyban lévő gömböt a gondolat erejével lehet mozgatni, az összeköttetést egy különleges technológia oldja meg, melyet egy vezeték nélküli fejhallgatóba szereltek, ami az agyhullámokat szenzorokkal érzékeli.
A feladatok során Yoda mester segít, aki angol nyelven ad tanácsokat, hogyan kell a próbát sikeresen teljesíteni, de gyakorolni is lehet segítség nélkül is.
A Jedi Mester fokozat 15 tréning során érhető el.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Paintball

 
 
 Paintball
Paintball
Festékpatronos fegyverekkel kell egymást eltalálni.
Működtetéséhez megfelelő környezet szükséges, védőfelszerelésben játsszák.
Ára: egyedi megkeresés alapján.

 

 

Asztrológus

 
 
 Asztrológus
Asztrológus
 
 
Horoszkópkészítés, Asztrológiai elemzések


 
 

 

 

Jósnő

 
 
 Jósnő
Jósnő
 
Milyenek az esélyei? Egészség - kreativitás? Munka - siker? Partnerkapcsolat - szerelem?
Tenyérelemzés Grafológia Rajzelemzés Cigánykártya Arcelemzés
 
 

 

 

Szivarsarok

 
 
 Szivarsarok
Szivarsarok
 

 

 

Koktélshow

 
 
 Koktélshow
Koktélshow
 

 

 

Műsorvezető, Fellépők, Zenekarok közvetítése

 
 
 Műsorvezető, Fellépők, Zenekarok közvetítése
Műsorvezető, Fellépők, Zenekarok közvetítése
 

 

 


 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com